Un Expert és un professional de la indústria que s'ofereix voluntàriament per guiar i ajudar grups d'estudiants d'App Education a crear i desenvolupar aplicacions mòbils destinades a resoldre un problema real.

Els Experts ajuden als estudiants a través de sessions presencials o en línia d'una hora aproximadament, coincidint amb una hora lectiva. Alguns Experts estan disponibles al llarg de tot el curs mentre que d'altres poden ajudar en àrees més específiques i de forma puntual d'acord amb la seva experiència i coneixement.